Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Щасливому УГКЦ планує відкрити дитячий табір та хоче збудувати храм


Представники Української Греко-Католицької Церкви з села Щасливе хочуть відкрити денний дитячий табір для дітей від 6 років. Такі наміри вони озвучили на прийомі у Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва.
Настоятель церкви зазначив, що табір діятиме на території Щасливського НВК. Діти збиратимуться на шкільному подвір'ї, а потім вирушатимуть до парку, лісу чи стадіону. У розважальних програмах будуть задіяні аніматори.
«Мета заходу — духовне виховання дітей, формування моральних якостей. Такі табори ми уже організовували в селі до карантину. Цього тижня оприлюднимо афішу про відкриття табору з графіком роботи», — повідомив настоятель.
Також представники церкви нагадали про бажання отримати земельну ділянку під будівництво храму, адже у Щасливому члени 30 родин є парафіянами УГКЦ. Зараз їм доводиться їздити до храму в Бориспіль чи Київ.
Микола Каськів запропонував можливі варіанти: орендувати чи придбати приватизовану земельну ділянку у власника, оскільки вільної землі у Щасливому не залишилося. Є й інший варіант — звернутися до землеупорядника сільради для з’ясування, чи є придатна для зведення храму земельна ділянка в інших селах ОТГ.
Нагадаємо, на сесійному засіданні Пристоличної сільської ради 30 червня депутати обговорювали звернення УГКЦ щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки під будівництво храму в селі Щасливе. Після дискусії депутати не дійшли згоди щодо місця та площі виділення земельної ділянки, а також потреби будівництва храму, тому питання відправили на довивчення.

У Щасливому УГКЦ планує відкрити дитячий табір  та хоче збудувати храм

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031