Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Плюси і мінуси придбання житла біля станцій метро


Плюси і мінуси придбання житла біля станцій метро

Київський метрополітен або ж "міська залізниця" на сьогодні займає 31 місце за пасажиропотоком в світі, включає в себе три лінії, 52 станції і три пересадочних вузла, візуально, нагадує трикутник, розташування якого знаходиться в самому історичному центрі Києва. Станція "Арсенальна" є найглибшою в київському метро, а також у всьому світі, глибина якої становить 105 м, тому для пересування станція обладнана двома ескалаторами. Купуючи житло в Києві поблизу від цієї станції метро необхідно враховувати запас часу на спуск по ескалатору, а також на пасажиропотік, щоб своєчасно дістатися і встигнути на поїзд, який їздить відповідно до встановленого графіка. Найдоступніші варіанти покупки житла в Києві безпосередньо біля станцій метро та інформації про метрополітен можна знайти на https://dom.ria.com/uk/prodazha-kvartir/kiev-metros/ .

 

Де ж краще купити квартиру в Києві?

Один з найголовніших факторів, який варто враховувати при покупці житла це звичайно ж розташування, а саме наявність хорошої транспортної розв'язки, так як транспорт є невід'ємною частиною нашого життя. Особливо якщо йдеться про покупку квартири в Києві в новобудові або ж на вторинному ринку нерухомості, де насичений пасажиропотік, наявність постійних пробок на дорогах і т.д. Внаслідок цього найоптимальніший варіант це купити квартиру в Києві біля метро, продаж або купівля якої дає можливість залишитися тільки у виграші. Навіть якщо розглядати варіант оренди квартири в будинку, що знаходиться поруч зі станцією метро, необхідність звертатися до посередників виключається, так як пропозицій буде досить.

 

 Розглянемо переваги покупки квартири в Києві поблизу станцій метро:

  • Метро є найшвидшим і надійним способом переміщення серед міського транспорту, що дає можливість дістатися в будь-який район Києва без очікування і пробок, так як поїзд курсує за встановленим графіком, має точний час відправлення і прибуття, це дозволяє планувати і набагато заощадити час.
  • Економити можна не тільки час, а ще й бюджет, так як близькість метро дає можливість виключити зайві витрати грошей на проїзд в таксі, автобусі, тролейбусі, трамваї.
  • Квартири біля станції метро зазвичай мають розвинену комерційну інфраструктуру, біля станції найчастіше розташовані різні магазини, центри в сфері обслуговування та ін ..
  • Купуючи нерухомість для оренди поблизу метро, ви збільшуєте свій майбутній дохід, так як ціна здачі житла неподалік станцій набагато вище, ніж більш віддалене місце розташування.

 Серед недоліків можна виділити наступне:

  • Скупчення великої кількості людей, внаслідок чого підвищується рівень конфліктів, дрібних крадіжок і правопорушень в цілому.
  • Вартість квартири біля метро (мається на увазі 15-20 хв пішки до станції) вище в порівнянні з варіантами віддаленими від метро.
  • Підвищений рівень шуму  за рахунок вібрацій підземних поїздів і великого пасажиропотоку.

     

Як знайти квартиру в Києві біля станції метро?

Перевірені і надійні оголошення про купівлю, продаж або ж оренди квартири в Києві поблизу станції метрополітену можна знайти на сайті Dom RIA. Там розміщуються найвигідніші пропозиції по нерухомості в Києві.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031