Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Муніципальна варта Гірської ОТГ — на варті порядку та спокою


Муніципальна варта Гірської ОТГ — на варті порядку та спокою

З 1 липня у Гірській громаді розпочало роботу громадське формування «Муніципальна варта» виконавчого комітету Гірської сільської ради. Створення цієї структури стало важливим кроком у напрямку охорони громадського порядку, налагодження взаємодії у ланцюжку «влада — громада — поліція». Запобігання правопорушенням, охорона прав, свобод і законних інтересів громадян — основне завдання Муніципальної варти.
До складу громадського формування ввійшли 8 осіб, переважно мешканців нашої громади. Очолює підрозділ Олександр Чабан — начальник відділу з питань цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Гірської сільської ради.
Чергування у варти цілодобове. Працюють 4 зміни. Більшість працівників із військовим досвідом. Перед початком роботи проходили навчання і отримані навички активно використовують. Інспектори забезпечені формою і натільними камерами, на які фільмують усі події. Мають у розпорядженні автомобіль, укомплектований аптечкою та двома вогнегасниками. Інспектори підрозділу муніципальної варти пройшли відповідні навчання та тренінги, володіють необхідними знаннями та навичками, можуть надавати першу домедичну допомогу потерпілим.
Порушення, з якими стикаються інспектори варти — розпиття спиртних напоїв в громадських місцях, порушення режиму тиші і громадського порядку, порушення у сфері благоустрою (спалювання органічних відходів), торгівля в не призначених для цього місцях, крадіжки, випадки домашнього насильства та побутові бійки.
Для запобігання правопорушенням і підвищення ефективності роботи вартові посилено взаємодіють з дільничним поліцейським і патрульною поліцією, а також співпрацюють з іншими підрозділами виконавчого комітету, службою у справах дітей, інспекцією з благоустрою та паркування, спеціалістом у справах військового обліку, місцевою пожежною охороною.
Для охорони громадського порядку варта задіяна під час проведення масових заходів.
Значну частину роботи становить проведення роз'яснювальної роботи серед підлітків про шкоду куріння та вживання алкоголю.

Черговий телефон Муніципальної варти: 098 313 41 46

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031