Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»


«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»

«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»: виступ гурту акторів Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка «Катерина і бугаї»
Це був їх перший офіційний виступ, і хоч на підготовку було лише два тижні, вони зуміли гарно зігратися. На концерті повинна була бути ще одна скрипка та ще один клавішний інструмент, але уся апаратура не вміщувалась у автобуси і артистам прийшлось імпровізувати та старатися ще більше. Катерина Артеменко, яка залишилась одна на «клавішах» грала відразу за трьох і вона передала всі емоції і драйв пісень.
«Наш гурт заснований спонтанно. Учасники гурту є акторами та музикантами театру імені Івана Франка і у деяких із них є свої гурти, але вони зібралися зараз для того, щоб підтримати бойовий дух і створити позитивний настрій військовим», - розповів Олександр Кохановський, музичний керівник гурту.
Артисти виступали із своїми новими піснями, такими як: «Хто ти є» Валерія Величка, «Я тебе» Михайла Матюхіна, «Купала» Михайла Кукуюка і «Коли скінчиться війна» Катерини Артеменко.
Під час концерту вони викликали цілий спектр яскравих емоцій - від суму за рідним краєм до нестримного сміху від авторських віршів і пісень, просочених сучасним гумором.
Доречно сказати, що назва гурту виникла за п’ять хвилин до початку концерту, де за лаштунками його учасники разом придумали - «Катерина і бугаї».
«Ми дуже вдячні вам за теплий прийом та відданість на концерті, ми раді, що змогли побачити посмішки на ваших обличчях. Хочемо побажати воїнам стійко витримати ті навантаження, що випали на вашу долю, солдатської вдачі та всім нам якнайшвидшого закінчення цієї війни нашою перемогою», – сказав музичний керівник гурту Олександр Кохановський.
У свою чергу гвардійці подякували артистам за цікаві пісні та емоції, які вирували у залі, а також побажали творчих успіхів новоствореному музичному гурту.

«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»

«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031