Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У ДТЕК пояснили, чому не у всіх будинках вимикають світло під час відключень


Через інтеграцію житлової забудови з об'єктами критичної інфраструктури, в деяких будинках в години відключень електроенергія не вимикається.

Про це в ефірі єдиного телемарафону новин розповів виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

Причина наявності світла в деяких будинках Києва й інших містах під час погодинних відключень полягає в дуже високій інтеграції житлової забудови з іншими об'єктами, які не належать до житлового фонду. 

Відповідно багато будинків змонтовано з об'єктами критичної інфраструктури, підстанціями, які забезпечують воду, зв'язок, сервери, зберігання ліків, розташування органів держвлади, правопорядку та інше. Деякі будинки приєднані на одну лінію з об'єктами критичної інфраструктури, наприклад, з лікарнями. 

"Тому це значить, що неможливо вимкнути будинок, не вимкнувши об'єкт інфраструктури. Тому ми переглянули всі будинки в Києві, і залишаються зараз зі світлом саме ті, де є об'єкти критичної інфраструктури. Тому не можна їх вимикати, і вони будуть зі світлом. Всі решта будинків вимикаються відповідно до графіків, які опубліковані на сайтах нашої компанії". – сказав Сахарук.

За його словами, через неможливість повністю забезпечити попит на електроенергію відключення триває по чотири години з тим, щоб знизити споживання і збалансувати попит і пропозицію.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031