Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Росіяни влучили в об’єкти енергетики в 3 областях, система залишається цілісною – Шмигаль


5 грудня, у річницю підписання Будапештського меморандуму, російські війська влучили в енергетичні об’єкти у Київській, Вінницькій та Одеській областях України.

Джерело: прем'єр-міністр України Денис Шмигаль  

Пряма мова: "Терористична країна Росія спробувала знову реалізувати свій злочинний план — занурити Україну в темряву та холод. Завдяки героїчним ЗСУ та силам ППО ворогу вкотре не вдалося задумане.

Енергетична система країни функціонує та залишається цілісною. 

Були влучання в енергооб'єкти у Київській, Вінницькій, Одеській областях. У деяких регіонах вимушено застосовано екстрені відключення для збалансування системи й уникнення аварій. Рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків атаки, аби повернути світло в кожну домівку".

Деталі: Шмигаль зазначив, що черговий масований ракетний удар Росія завдала в річницю підписання Будапештського меморандуму. 

"Демонструють світові, який із них "надійний" гарант безпеки. Тож покладаємося на Збройні Сили України та наших рятувальників. Віримо в перемогу та у справедливу відплату для російських терористів", – додав прем'єр.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031