Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Впродовж доби на Київщині зареєстровано 32 випадки загорання трав’яного настилу


Впродовж доби на Київщині зареєстровано 32 випадки загорання  трав’яного настилу

Впродовж доби на території Київської області було зареєстровано 32 випадки загорання трав’яного настилу та сміття на загальній площі більше 20 га.

Загорання виникали в Іванківському, Вишгородському, Києво-Святошинському, Броварському, Бориспільському, Згурівському, Кагарлицькому, Рокитнянському, Ставищанському, Володарському, Білоцерківському, Сквирському, Обухівському, Фастівському, Васильківському, Макарівському, Бородянському районах та місті Ірпінь.

В більшості випадків завдяки оперативному повідомленню, рятувальникам вдалося не допускати розповсюдження вогню на великі площі та вчасно ліквідувати загорання. Та небезпека полягає в тому, що загорання сухої трави стають причиною пожеж на сміттєзвалищах, торфовищах та в лісових масивах.

Головне управління ДСНС у Київській області звертається до всіх мешканців області з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в екосистемах, не спалювати траву, сміття та залишки рослинності, не провокуючи, таким чином, виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031