Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині чоловік на очах у доньки викинув з вікна лабрадора заради помсти дружині


На Київщині чоловік  на очах у доньки викинув з вікна лабрадора заради помсти дружині

На Київщині судитимуть чоловіка, який на очах своєї доньки викинув з вікна 7-місячного собаку. Повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Києво-Святошинська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який заради помсти дружині, в присутності своєї малолітньої дитини, діючи умисно, у порушення ч. 2 ст. 18 Закону «Про захист тварин від жорстокого поводження», вчинив знущання над власною твариною із застосуванням жорстоких методів. Читайте також У Маріуполі чоловік собою закрив собаку від куль та отримав дві рани Встановлено, що чоловік, перебуваючи у квартирі разом із 12-річною донькою, схопив лабрадора за нашийник та викинув з балкону 3-го поверху.

Цуценя отримало діафізарний перелом у дистильованому відділі правої стегнової кістки та підвивих критово-поперекового зчленування. Києво-Святошинська прокуратура чоловіку повідомила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 299 (знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчиненому із застосуванням жорстоких методів у присутності малолітнього) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років. Обвинувальний акт затверджено процесуальним керівником та скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031