Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Співробітник Ржищівського військового лісгоспу продав ліс майже на 150 тисяч і відсидить один рік


Співробітник Ржищівського військового лісгоспу продав ліс майже на 150 тисяч і відсидить один рік

Співробітник Ржищівського військового лісгоспу зловживаючи своїм службовим становищем завдав державі збитків на суму майже 150 тисяч гривен.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Завдяки належній організації роботи прокуратури Київської області та наполегливої діяльності Києво-Святошинської місцевої прокуратури службовця Бучанського військового лісництва ДП «Ржищівський військовий лісгосп» визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Нагадаємо, під час проведення інвентаризації лісопродукції у вищевказаному державному підприємстві комісією з’ясовано, що співробітник лісництва, будучи матеріально відповідальною особою на підставі договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинив розтрату лісоматеріалу на суму майже 150 тисяч гривень.

Внаслідок щирого каяття та визнання вини обвинуваченим, між ДП «Ржищівський військовий лісгосп» та чоловіком, відповідно до вимог ст. 468 КПК України, укладено угоду про примирення.

Зважаючи на всі обставини, обвинуваченого визнано винним у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді одного року обмеження волі, з позбавленням права обіймати керівні посади, наділені організаційно-розпорядчими функціями у сфері лісогосподарської діяльності, що передбачають індивідуальну матеріальну відповідальність строком на 1 рік.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031