Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нацгвардійці із України стали найкращими снайперами світу


Нацгвардійці із України стали найкращими снайперами світу

У Будапешті відбувся Кубок світу військових та поліцейських снайперів. Українська команда здобула перемогу в індивідуальних і групових перегонах.

Про це повідомляється на офіційному сайті Національної гвардії України.

У змаганнях взяли участь 66 команд з 18 країн світу.
Нацгвардійці із України стали найкращими снайперами світу

Змагалися в індивідуальних і групових турнірах. Мали влучити у цілі, розташовані на відстані від 15 до 900 метрів. Більшість вправ виконувалися в нестандартних положеннях у різних обставинах, на кількох полігонах. Снайпери вправлялися і в стрільбі з техніки (танк, БТР, вантажівка тощо, і – з багатоповерхівок. До програми входили й нічні стрільби. За турнір кожен учасник виконав близько 30 вправ.

Цей чемпіонат – орієнтований саме на військових і поліцейських, для яких практика виконання стрільб у складних незвичайних обставинах і з непередбачуваними умовами – можливість покращення професійної компетентності, фізичної підготовленості й стресостійкості. Те, що українців цього року визнано найкращими снайперами серед колег з різних куточків світу – вияв неабиякої підготовки українських військових й мотивація на розвиток, адже в лавах гвардійців є на кого рівнятися.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031