Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині припинили виробництво підробленої електрокабельної продукції


На Київщині припинили виробництво підробленої електрокабельної продукції
Правоохоронці припинили на Київщині масштабне виробництво підробленої електрокабельної продукції, яка не відповідала державним стандартам якості та безпеки. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Правоохоронці встановили, що зловмисники налагодили у Київській області нелегальне виробництво неякісної кабельно-провідникової продукції. Контрафакт ділки реалізовували будівельним та монтажним організаціям під виглядом сертифікованої продукції, у тому числі іноземного виробництва.

Неякісний вогнестійкий електрокабель, які виготовляли зловмисники, встановлювався на великих промислових підприємствах, у торговельно-розважальних центрах та багатоповерхових житлових будинках. За висновками експертів, це створює передумови для виникнення надзвичайних ситуацій.

Співробітники спецслужби з’ясували, що загальний обсяг реалізованого зловмисниками неякісного контрафактного товару тільки у 2016 році становив понад 200 мільйонів гривень.

Під час обшуків у столичному офісі ділків та на виробництві у Київській області оперативники СБУ вилучили документацію, яка підтверджує виготовлення контрафактної продукції та велику суму готівки. Незаконне виробництво та реалізацію вже виготовленої продукції припинено.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031