Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Зупинки в Переяславі тепер будуть із Wi-Fi, та пристроями для зарядки гаджетів


Зупинки в Переяславі тепер будуть із Wi-Fi, та пристроями для зарядки гаджетів

У Переяславі активно впроваджується мікро проект “Створення сучасних зупиночних комплексів” в рамках Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІІ”.

Для забезпечення належного технічного та естетичного стану об’єктів міського благоустрою, моніторингу комунального та громадського транспорту, на міських автобусних зупинках розпочато встановлення терміналів та камер відео спостереження.

Це дасть змогу жителям та гостям міста отримати інформацію про рух громадського транспорту його графіки. За допомогою терміналів можна зарядити мобільний, скористатися безкоштовно послугою Wi-Fi, крім того, на моніторах розміщена соціальна реклама. Підрядником виконання робіт є ТОВ “Хата Нет”.

В місті вже встановлено та підключено чотири термінали. На зупинці біля автовокзалу, навпроти дев’ятиетажки (садочок №7), на зупинці біля критого ринку (колишній універмаг) та біля педуніверситету. В планах міської ради встановити такі термінали в місцях великого скупчення пасажирів.

Міська рада звертається до містян із проханням бережно ставитись до встановленого обладнання. Багато людей доклали зусиль щоб наше місто зробило ще один крок до сучасного майбутнього. Бережіть те, що зроблено на перспективу, з думкою про людей. КРОК ЗА КРОКОМ МИ З ВАМИ ЗРОБИМО НАШЕ МІСТО ЄВРОПЕЙСЬКИМ, СУЧАСНИМ ТА КОМФОРТНИМ!

P.S. До речі, біля критого ринку була спроба пошкодити термінал. Камера відеоспостереження зафіксувала порушника. Ведеться його розшук.

Вісник Переяслава

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031