Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Переяславщині чоловік отримав тілесні ушкодження розбираючи снаряд часів Другої світової


На Переяславщині чоловік отримав тілесні ушкодження розбираючи снаряд часів Другої світової

До лікарню в м.Переяслав-Хмельницький доправили чоловіка з рваними пораненнями верхніх кінцівок. Як з’ясувалось, тілесні ушкодження 31-річний чоловік отримав за місцем проживання, розбираючи чергову бойову знахідку часів Другої світової війни.

Cпочастку він пояснив правоохоронцям, що травми отримав внаслідок розриву невідомого предмету просто на вулиці. Однак, оглянувши вказане місце, поліцейські не виявили нічого підозрілого…А під час огляду помешкання, де проживає молодий чоловік, працівники Переслав-Хмельницького відділу поліції виявили та вилучили велику кількість боєприпасів часів Другої світової війни: понад 400 набоїв різного калібру, сухі речовини, схожі на порох та тротил, загальною вагою 950 г, ручні гранати та запали до них, металеві предмети, схожі на протипіхотні міни.
На Переяславщині чоловік отримав тілесні ушкодження розбираючи снаряд часів Другої світової

Всі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Триває слідство.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031