Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Україні припиняє діяльність управління безпеки дорожнього руху


В Україні припиняє діяльність управління безпеки дорожнього руху

Управління безпеки дорожнього руху при Національній поліції України припиняє свою діяльність.

Про це йдеться у прес-службі відомства.



Нагадаємо, що патрульну поліцію України наділили додатковими повноваженнями. Відтепер саме вона надаватиме господарські та адміністративні послуги у сфері безпеки руху на дорогах.

Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.

Відтепер до компетенції департаменту патрульної поліції буде відноситись також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських та вантажних перевезень, їх супровід та оформлення усіх необхідних на це документів.

Крім того, патрульна поліція надаватиме послуги з розробки і видачі дозволів та погодження маршрутів транспортних засобів під час перевезення небезпечних вантажів.

Контроль за такими перевезеннями у обласних центрах здійснюватимуть патрулі у містах, а під час міжрегіональних перевезень – департамент патрульної поліції.

«Ми маємо чути підприємців, які надають послуги з перевезень, але у той же час ми повинні суворо контролювати дотримання закону підприємцями, аби забезпечити безпеку на дорозі для усіх громадян», – підкреслив Сергій Князєв.

До компетенції департаменту патрульної поліції буде відноситись також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських та вантажних перевезень, їх супровід та оформлення усіх необхідних на це документів.

hromadske

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031