Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах відомий український гіпермаркет продає іграшки із символікою РФ


У Броварах відомий  український гіпермаркет продає іграшки із символікою РФ

В будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" у місті Бровари, що на Київщині, продаються дитячі машинки з російською символікою.

Про це повідомила місцева жителька Тетяна Стащук на своїй сторінці Facebook.

Зокрема, на полицях гіпермаркету можна знайти моделі автомобілів з прапорами Росії, написами "спецназ", "вооруженные силы", "ОМОН".

"На четвертому році війни, на жаль, ще не всі зрозуміли – з ким воює Україна. Саме таке враження склалося, коли побачили у відділі дитячих товарів магазину "Епіцентр" в Броварах іграшки – моделі машин "вооруженные силы" та із символікою ворожої держави", – пише вона.

За словами Тетяни, вона зробила зауваження продавцю, той подякував і забрав іграшку.

Але через тиждень таких було на полиці вже з десяток. Знову звернулись до продавців, і отримали відповідь, що вони не відповідають за товар,– додала обурена жінка.



Прокуратура Київщини оглянула приміщення однієї з мереж будівельних магазинів та виявила у продажу дитячі іграшки із зображенням символіки Росії.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

"Прокуратурою Київської області невідкладно відреаговано на публікації в засобах масової інформації щодо продажу в одному з будівельних магазинів дитячих машин збройних сил країни-агресора – Росії з відповідною символікою", – мовиться у повідомленні прокуратури.

Там зазначили, що в межах досудового розслідування кримінального провадження здійснено огляд у приміщенні однієї з мереж будівельних магазинів та проводено допит керівництва гіпермаркету.

Усі обставини з’ясовуються.

24 канал

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031