Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Міс Бориспіль-2017»: кухня конкурсу


«Міс Бориспіль-2017»: кухня конкурсу

За декілька тижнів Бориспіль обиратиме красуню. Нині в Борисполі «Міс…» «на язиці»: вистачає і пліток, і прогнозів. Інтерес до закулісся можна пояснити тим, що на подіум вийдуть красуні, які встигли зробити собі ім’я.Однак у соцмережах «кухні» дійства — поки затишшя. Дев’ять дівчат намагаються здружитися, аби дійти до фіналу без образ.«Вісті» перевіряли факти та інтриги конкурсу.

«Обіцяного три роки ждуть», — жартома пояснює причину трирічної паузи в проведенні конкурсу краси (востаннє він відбувався 21.09. 2013 р.) начальник управління культури, молоді і спорту Бориспільської міськради Наталія Погребна. «Затишшя продиктувала політична ситуація в Україні, проведення таких заходів було недоцільним, а зараз обставини «вирівнялися», з’явилося розуміння, що треба жити далі», — пояснює співрозмовниця.

Фінанси. Фінансовий бік дійства оргкомітет не прораховував. Вбрання для всіх виходів (окрім «Спорт-антре») готують самі учасниці. Взуття, аксесуари конкурсантки профінансують теж із власних гаманців.
За мейкап, манікюр і зачіску платити не доведеться: салони краси міста погодилися працювати з дівчатами на волонтерських засадах. Для них така робота — найкраща реклама.

Фейсконтроль. Міський будинок культури готується до аншлагу. Щороку у БК на подібні конкурси важко проштовхнутися. У випадку з «Міс Бориспіль» очевидно, що розмах буде більшим. «У «Бархаті», де ми раніше проводили конкурс, немає куліс, — коментує Н. Погребна. — Конкурсанткам треба буде виходити на сцену через зал. Це незручно. Інших приміщень для подібних заходів у Борисполі немає». Обговорювалося, що оргкомітет мав на меті зробити вхід на свято платним, щоб обмежити доступ публіці, яка прагне «повеселитися». Та дівчат прийдуть підтримувати батьки, друзі, рідні — з них брати кошти за квиток незручно. Тож вирішили, що вхід буде вільним, а фейсконтроль здійснюватимуть на випадок «відсіювання» гостей напідпитку.

Судді. Хто буде у журі, поки тримають у секреті. Відомо точно: в суддівській колегії не буде нікого з Борисполя, щоб не виникало питань щодо оцінок. Наталія Погребна говорить так: «Я телефонувала Ігорю Кондратюку, який очолював суддівську колегію у 2011 р., але цінова політика у нього дуже висока. Проводимо роботу з одним модельним агентством України. Минулі роки працювали з представниками конкурсу «Міс Україна», думаю, вони нас підтримають цього року».

Прозоро. Кажуть, бажаючих змагатися за титул найчарівнішої виявилося небагато, тому організатори змушували деяких дівчат погоджуватися на участь. Наталія Погребна цьому дивується: «Як можна змусити когось піти на конкурс краси? Ми запрошували дівчат, пропонували їм спробувати себе!»
Організатори, намагаючись продемонструвати прозорість конкурсу, не розголошують деяких його подробиць самим фіналісткам, а містом ширяться чутки, буцімто одна з них «уже коронована». Начальник управління культури цю тезу спростовує. Запевняє: «До всіх ставлення однакове, ніхто нікого не виділяє, всю інформацію дівчата отримують у спільній бесіді у «Вайбері», тож улюбленців бути не може».

Корона. Питання з тіарою відкрите. Купувати нову поки не поспішають. «Міс Бориспіль-2013» Аліна Черпак готова передати свій вінець краси наступній дівчині й особисто вдягти корону на голову переможниці цього року на сцені. Організаторам така ідея подобається. Вартість корони не називають, кажуть, була особливою. Її шукали довго, а придбали в одному з київських салонів. Вона з кольоровим камінням Swarovski.

Конкурси. На глядачів чекатиме 5 виходів конкурсанток (один з них — знайомство — не оцінюється). Під час «візитки» ведучі розповідатимуть про яскраві моменти із заповненої анкети учасниць (як зізнаються деякі з них, питання були прискіпливі).
«Спорт-антре» — аналог виходу в купальниках, та на відміну від шоу всеукраїнського масштабу, бориспільки демонструватимуть свою фізичну підготовку. Конкурс «Таланти», вочевидь, стане найживішим виходом.
У Положенні конкурсу зазначено, що під час «Дефіле у вечірніх сукнях» «учасниця повинна бути готова відповісти на питання журі у разі їх виникнення». Тобто інтелектуального туру достеменно не передбачено. В управлінні культури впевнені, що конкурсантки коментуватимуть виступи. Красуні по-секрету розповідають: вихід на «Спорт-антре» буде видовищним. Тут і пластика, і шпагат, і стрибки…

Симпатії. Голос містян вирішальний. Онлайн-голосування можна знайти на сторінці БК у Facebook. Система голосування створена так, щоб не виникало «підтасовок» і «накручувань». Однак таке рішення задовольняє не всіх: не можна побачити рейтингу учасниць (тобто і для них, і для бориспільців ім’я володарки звання буде сюрпризом). Декого система дратує, мовляв, дівчатам варто знати, на що претендують. Інтрига залишається...

Ольга ОГНЯНИК

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031