Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Броварах неповнолітня онука причетна до вбивства власної бабусі


В Броварах неповнолітня онука причетна до вбивства власної бабусі
Під час ліквідації пожежі, яка сталася в одній із багатоповерхівок м. Бровари, рятувальники виявили тіло жіночої статі з ознаками насильницької смерті. Як з'ясувалось, підпаливши квартиру та відкривши газові конфорки, онука загиблої разом зі своїм товаришем у такий спосіб намагалися приховати злочин.

13 січня о 03.53 годині, до чергової частини Броварського відділу поліції надійшло повідомлення від працівника Державної служби з надзвичайних ситуацій про виявлення пожежі в одній з квартир міста. Під час гасіння вогню у ванній кімнаті, яка була закидана одягом, рятувальники виявили тіло жінки.

Слідчого-оперативна група Броварського відділу поліції встановила, що потерпіла - 61-річна господарка квартири. Під час огляду на її тілі виявлено близько 30-ти колото-різаних ран шиї, грудної клітини та численні забійні рани.
Як повідомив очільник поліції Київщини Дмитро Ценов, рятувальники, щоб потрапити до помешкання, змушені були вибити двері. Щойно зайшовши до квартири, відчули запах газу і одразу кинулись на кухню, де були відчинені всі газові конфорки. Тільки завдячуючи професійним діям пожежників, вдалося уникнути вибуху газу у квартирі, розташованої на 8-му поверсі, оскільки від цього могли постраждати сусіди і були б знищені всі речові докази злочину.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства, працівники поліції затримали підозрюваних. Ними виявилися онука загиблої - 16-річна студентка, громадянка Росії та її товариш - 18-річний місцевий житель.

Відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.
За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031