Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Спортсмен із Переяславщини приніс Україні “срібло” на міжнародному турнірі з самбо


Спортсмен із Переяславщини приніс Україні “срібло” на міжнародному турнірі з самбо

18 лютого в білоруському Мінську завершився міжнародний турнір із самбо на призи Президента республіки. Змагання відбулися на арені столичного Палацу спорту. У турнірі взяли участь понад 200 спортсменів із 21 країни.

Нагороду для української збірної приніс 26-річний Дмитро Баток, уродженець с. Демянець Переяслав-Хмельницького району, вихованець переяславського клубу самозахисту “Альянс”. Спортсмен здобув “срібло” в бойовому розділі самбо (вагова категорія 90 кг).

Як розповів телефоном Дмитро Баток, він провів три зустрічі на турнірі. У першому поєдинку змагався з російським спортсменом. Каже, що це була найтяжча зустріч, хоча він переміг з великою перевагою у балах. Другим суперником був білоруський самбіст. У нього наш спортсмен виграв достроково. У фіналі поступився білорусу Олексію Горбатому. Спортсмени набрали однакову кількість балів, але остання результативна дія (причому єдина в зустрічі!) була в білоруського спортсмена, і йому присудили перемогу. До слова, минулого року на міжнародному турнірі в Мінську Баток здобув “золото”.

За результатами змагань на рахунку української збірної 18 медалей: 4 золоті, 5 срібних та 9 бронзових.

Наразі Дмитро Баток проживає у Києві, де працює тренером у спортивному клубі “Атаман”. Має звання заслуженого майстра спорту України з ушу та майстра спорту міжнародного класу із самбо. Він віце-чемпіон світу з ушу та бронзовий призер чемпіоната світу із самбо. Уже чотири його вихованці мають звання майстрів спорту України.

Юлія Строчинська

Вісник Переяславщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031