Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Учні з Переяславщини привітали бійців АТО різдвяним вертепом


Учні з Переяславщини привітали бійців АТО різдвяним вертепом
В переддень Старого Нового року барвистий вертеп завітав до УДМСЦВВ, що в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району, щоб привітати наших захисників з прийдешніми святами. Разом із волонтеркою Мар’яною Волошин бійців вітали учні Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №7. Вже два роки поспіль за ініціативи директора Переяслав-Хмельницької сьомої школи Галини Кітаєвої учні підтримують наших героїв.

Діти вітали бійців театралізованим дійством «Маланка», колядою, подячними віршами. Свято було урізноманітнено танцювальними номерами, які подарував танцювальний колектив «Каприз», та українськими піснями як старовинними, так і сучасними наспіваними дитячим фольклорним ансамблем «Фортуна» (художній керівник Лариса Дорошенко) та у сольному виконанні. Окрім концертної програми діти привезли героям різдвяні гостинці.
Учні з Переяславщини привітали бійців АТО різдвяним вертепом
На концерті, що відбувся в будинку культури на території шпиталю були присутні не лише військовослужбовці, але й ветерани Другої світової війни. Проникливий виступ дітей ніс у собі українську культуру, наші традиції та звичаї. На очах у ветеранів сльози гордості за Україну і впевненості у тому, що таке підростаюче покоління буде дорожити нашою свободою, нашою державою.
Учні з Переяславщини привітали бійців АТО різдвяним вертепом

Київська обласна державна адміністрація

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031