Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Вишневому збудують сучасний шляхопровід


У Вишневому збудують сучасний шляхопровід

У місті Вишневому, яке є супутником столиці, планується будівництво сучасного шляхопроводу через залізницю.

Проект дасть можливість вирішити одну із проблем міста. Так склалося, що географічно місто Вишневе розділене залізницею на дві частини. Його з'єднує один залізничний переїзд, що незручно: адже гілка, яка проходить через місто, є однією з найзавантаженіших, і водіям та пішоходам доводиться чекати на переїзді по 30 — 45 хв. Проблема загострилась через активну забудову Вишневого: за останні 10 років населення міста збільшилось майже удвічі. Тож будівництво автомобільного мосту вирішить багаторічну проблему транспортного сполучення між центром і спальними житловими масивами Вишневого.

Очолив комісію з будівництва керівник регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Роман Веприцький. Комісія повинна оцінити обсяги попередніх робіт, зокрема, перенесення інженерних комунікацій і залізничних споруд, які потраплять у зону будівництва. Пан Роман запевняє, що це буде сучасний шляхопровід: з двома смугами руху в обох напрямках, тротуарами для пішоходів, новітніми технологіями освітлення і дренажу, безперешкодним доступом для людей з обмеженими фізичними можливостями. Його спорудження надасть можливість швидко і безпечно перетинати залізничні колії, зменшить навантаження на діючий залізничний переїзд з активним рухом, перш за все, приміським.

Не лишилась осторонь і міська влада, зокрема, і мер Вишневого Ілля Діков. Представники міста візьмуть участь у втіленні проекту по будівництву мосту. Передбачається, що місцеві органи влади долучаться до фінансування проекту, допоможуть у формуванні дорожньої карти будівництва та проведення низки інших робіт.
Якщо все піде за графіком, то старт будівництва запланований на літо цього року, а здача об’єкта в експлуатацію — навесні наступного.

Сергій Федотов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031