Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Учасник АТО із Борисполя взяв участь в змаганнях «Ігри Нескорених»


Учасник АТО із Борисполя взяв участь в змаганнях «Ігри Нескорених»

У минулу суботу, 12 травня, в Києві відбулись Другі всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених».

Це спортивні змагання серед учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції та отримали поранення, контузії або інші захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій. У цьому всеукраїнському спортивному заході людей з Великої літери, мужності і волі взяли участь більше 170 воїнів АТО.

У кожного з яких своя доля, свій шлях, свій біль, свої проблеми у цьому мирному житті, яке, на жаль, сьогодні для цих мужніх людей є далеко не білим і пухнастим. Але ця тема для іншої розмови. А тепер інформація про те, що одним з учасників «Ігор Нескорених» був і учасник бойових дій в зоні АТО з м. Бориспіль Лобас Олександр Вікторович, який отримав важки поранення кінцівок ніг.

У цих всеукраїнських іграх він брав участь у змаганнях з велоспорту на шосе та бігу на 1500 м. З велоспорту він показав 4 результат. А з бігу на 1500 м він фінішував з результатом 6 хв. 13 сек. Враховуючі те що, Олександр лише півроку, як розпочав займатись велоспортом та біговими видами спорту і кінцівки ніг після проходження курсу реабілітації ще не вийшли на потрібний рівень для вище вказаних видів, цей суботній результат можна без сумнівів вважати його безумовною перемогою у цьому мирному житті. Я впевнений, що всі спортивні досягнення у цього молодого, мужнього, інтелігентного і амбітного атлета ще попереду.

Заступник директора Бориспільського центру спорту та ФЗН В. І. Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031