Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Увага! На Київщині розпочинається сезон полювання на пернату дичину


Увага! На Київщині розпочинається сезон полювання на пернату дичину

Цієї суботи, 4 серпня, на Київщині розпочинається сезон полювання на пернату дичину. Застерігаємо від необачності у поводженні зі зброєю та закликаємо неухильно дотримуватися діючих обмежень під час полювання! Цим ви вбережете від небезпеки себе та оточуючих вас людей. Відтак, наскільки вдалим буде новий сезон полювання, залежить у більшості від ваc!

Нагадуємо мисливцям, що з собою на полювання, крім рушниці з набоями, потрібно мати: посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, картку відстрілу дичини, дозвіл на зброю, паспорт на собак мисливських порід.

Під час полювання в жодному разі не дозволяється використовувати штучні джерела світла, прилади нічного бачення, дзеркала для осліплення тварин, вибухові речовини, а також петлі, гачки, самостріли, ловчі ями тощо.

Заборонено полювати ближче ніж за 200 метрів від житлових будівель, у темний період доби (через годину після заходу сонця і за годину до його сходу), та в стані алкогольного сп'яніння!

Громадяни, які порушать #правила: полюватимуть без належного на те дозволу, у заборонених місцях чи час, недозволеними знаряддями або способами, нестимуть адміністративну відповідальність згідно статті 85 КУпАП. Також за незаконне полювання на тварин або на заборонених територіях, статтею 248 ККУ визначено кримінальне покарання від штрафу до обмеження волі терміном до 3-х років.

У разі виявлення порушень вимог щодо використання чи зберігання вогнепальної зброї, згідно з чинним законодавством, можливе анулювання дозволу на право носіння та зберігання зброї та вилучення її у власників.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031