Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В одному із сіл Бориспільського району затримали "злодія в законі"


В одному із сіл Бориспільського району затримали "злодія в законі"

Поліцейські Київщини затримали «злодія в законі» Дато Агджабединського

Озброєного 33-річного неодноразово судимого за тяжкі злочини кримінального авторитета затримали в с. Гнідин оперативники Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області спільно з працівниками Управління карного розшуку та бійцями батальйону поліції особливого призначення.
В одному із сіл Бориспільського району затримали "злодія в законі"

Там він винаймав будинок за 900 Євро в місяць і проживав із особистим охоронцем.
Іноземця вже затримували в травні поточного року, проте, незважаючи на заборонену в’їзду на територію нашої держави упродовж 3-х років, він знайшов нелегальний спосіб повернутися.

В одному із сіл Бориспільського району затримали "злодія в законі"

Цього разу злочинця затримали в рамках проведення операції Мігрант і розслідування кримінального провадження зі ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Під час невідкладного обшуку за місцем його тимчасового проживання поліцейські виявили та вилучили пістолет Макарова, набої до нього та два паспорти, які наразі направлені на експертизу.

Відносно затриманого складено відповідні документи, зокрема протокол про адміністративне правопорушення. Злодія поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України. Вирішується питання про видворення його за територію України.
Також слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліція Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031