Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль у юнацькому футбольному марафоні Київщини


Бориспіль у юнацькому футбольному марафоні Київщини

Триває чемпіонат столичної області з футболу сезону 2018-2019 років серед команд дитячо-юнацької футбольної ліги Київщини.

Бориспіль представляють 17 футбольних дружин різних вікових категорій.

У минулу суботу на стадіоні «Колосок» Бориспільського міського центру спорту та фізичного здоров’я населення відбувся перший тур зонального етапу ігор. Господарі туру, а це хлопці команди «Центру Спорту-Фаворит», приймали своїх одноліток з міста Славутич (колектив КДЮСШ), а також гравців команди «Шахтар» (Донецьк), яка на сьогодні базується у Київської області та другу команди з міста Бориспіль, яка представляє Бориспільську ДЮСШ.

Безумовним фаворитом цієї зони вважались саме юні гравці «Шахтаря». Але, як показав очний двобій між командами «Центр спорту-Фаворит» та «Шахтар», з переможцем цієї підгрупи зовсім не все ясно. Юні бориспіьці показали яскравий, атакуючий футбол і заслужено перемогли грізних суперників з рахунком 3:2, хоч в середині першого тайму і програвали 0:2. Отже, в активі «Центру спорту-Фаворит» крім цієї перемоги також виграші у славутчан з рахунком 2: 0 та Бориспільської ДЮСШ з результатом 4:0. Відповідно до регламенту, ігри відбудуться за коловою системою у три тури. Тобто суперники між собою проведуть по три зустрічі. Наступний тур у м. Славутич. Переможець підгрупи отримає право взяти участь у фінальній частині чемпіонату, яка відбудеться вже у наступному році. А всього у боротьбу за нагороди чемпіонату в цій віковій групі вступили, а ж 32 команди різних регіонів столичної області. Отже, у підопічних Гамбарова Іллі на «кону» нелегкий, рутинний шлях до нагород чемпіонату Київщини.

Далі, успішно долають свій футбольний марафон на цьому етапі юні приборкувачі шкіряного м’яча тренерів Олега Сизона (юнаки 2008 р. н.) та Курилка Олександра (юнаки 2006-2007 р н.). Ці два футбольних колективи, образно кажучи, «у тандемі» беруть участь у чемпіонаті Київщини серед команд вищої ліги. Тут слід пояснити, що за регламентом змагань, до участі у змаганнях Київщини по вищій лізі допускались команди двох вікових груп. Участь футболістів від однієї віковій групи - виключалась. Отже, в останньому турі підопічні Олега Сизона у «домашньому» матчі на стадіоні «Колосок» впевнено перемогли своїх суперників з м. Бровари з рахунком 4:0, а юнаки тренера Курилка Олександра з результатом 4:1 поклали на лопатки своїх одноліток 2006-2007 рр. н. також з того ж міста (команда «Академія футболу «Ващука»). Отже, після п’яти турів у юнаків 2008 р. н. «Центр спорту- Фаворит» 2 перемоги, 2 нічиї та одна поразка.

Що стосуються їх старших колег то у тих справи йдуть взагалі на відмінно. У юнаків 2006-2007 рр. н. стовідсотковий результат. Після п’яти турів - всі 5 перемог. Другі команди хлопців 2008-2009 р.р. н. (тренер Олександр Литвин та юнаків 2006-2007 р.р.н. (тренер Михайліченко Тарас) команда «Центр спорту-Фаворит», які створені з числа хлопців 2009 та юнаків 2007 рр. н. на перспективу, «гостювали» в останньому турі у с. Чубинське Бориспільського району. У зустрічах з господарями туру – місцевою командою «Прометей» бориспільці розійшлись з «миром». У молодших – перемога, у старших - поразка, причому чергова. Після п’яти турів у своїх підгрупах юнаки 2009 р. н. у середині турнірної таблиці, 2006-2007 р.р. н. – наприкінці.


Віталій Кубов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031