Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Жителі Броварів використовували власні вбиральні замість сміттєпроводу


Жителі Броварів використовували власні вбиральні замість сміттєпроводу

Протягом доби, 25 листопада, в Броварах сталось 25 засмічень каналізацій внутрішньобудинкових систем. Особливо «відзначилися» мешканці двох багатоповерхівок на Масиві, куди рятувальники виїздили по 6 і 7 разів відповідно. Про це в понеділок під час оперативної наради у Броварській міській раді доповів Василь Андреєв, керівник КП «Броваритепловодоенергія».

Як розповів Василь Андреєв, цими вихідними для каналізаційних мереж був «шок». Жителі міста використовували власні вбиральні в режимі сміттєпроводу. Через це лише за добу в місті трапилось 25 забиттів труб. Причому найактивнішими виявились мешканці двох будинків.

Так, до багатоповерхівки по бульв. Незалежності, 2-А комунальники виїздили 6 разів. Із каналізації дістали светр, футболку, великий побутовий пакет. Тим часом на вул. Київську, 296 за добу виїхали 7 разів. Тут так само витягли з мереж різні хатні речі та непотріб, на кшталт великого рушника.

Нагадаємо, що про такий «активізм» мешканців Василь Андреєв звітує вже не вперше. Зокрема за неділю 26 серпня працівники комунального підприємства отримали 17 викликів про забиття труб. Іще два засмічення цього дня у «Броваритепловодоенергії» знайшли самостійно.

Зі слів очільника КП, встановити винних у забитті труб дуже складно. Водночас виявлення недобросовісних мешканців не вирішує проблему, оскільки в Україні немає законодавчо затверджених правил користування каналізаційними мережами. Відповідно не встановлено жодної відповідальності, навіть адміністративної.

Трибуна Бровари

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031