Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Оптимізація та ремонт ЦРЛ. Плани Райдержадміністрації


Планами щодо приміщення колишньої дитячої поліклініки, що на вул. Гоголя, 2, та перспективами розвитку ЦРЛ, поділився голова Бориспільської РДА Олександр Туренко.
«Приміщення ремонтуватиметься за кошти районного бюджету, там серйозна проблема із покрівлею, наразі закінчується проект капітального ремонту. У найближчих планах — капітальний ремонт інфекційного відділення, проект уже на виході, на другому етапі – оновлення приміщення на вул. Гоголя, 2 або реорганізація пологового», — говорить «Вістям» Туренко.

Голова РДА підтвердив, що район не передаватиме медприміщення, що на вул. Гоголя, 2 у комунальну власність міста, як того просила влада Борисполя відповідним зверненням.

Ніхто нікого не тримає.
«При утворенні районної первинної ланки районним лікарям було поставлено завдання, що для них на першому місці мають бути інтереси жителів району, бо вони працюють у районі. У тому, що районні лікарі укладали угоди із мешканцями міста – проблем немає. Але усі лікарі, які в нас працюють, будуть переведені на територію району. Якщо відмовляються, то нехай пишуть заяви і йдуть працювати у місто, якщо там знайдуться вакансії для них. Є багато молоді, яка прийде до нас, якщо їх забезпечити житлом», — говорить Олександр Туренко.

Наголошує, що розглядається ідея на перспективу — будувати амбулаторії у селах району із житлом для медиків.

Плани оптимізації.
На переконання голови райдержадміністрації, приміщення КНП «Бориспільська ЦРЛ» потребує оптимізації, чим і займатиметься активно районне керівництво у 2019 році. Олександр Туренко висловив сподівання на фінансову підтримку з обласного бюджету, щоб на базі пологового зробити сучасний пренатальний центр та перевести у те приміщення гінекологічне відділення ЦРЛ, а терапевтичне відділення розмістити у нинішньому гінекологічному. Щодо неврологічного відділення, то, за словами Туренка, є реальна ідея створити на базі району реабілітаційний центр (для післяінсультних і післяінфарктних хворих) для усієї Київської області. Стан інфекційного відділення наразі вивчається і рішення щодо нього ще не прийнято.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031