Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У «Борисполі» українці нелегально намагалися провезти партію футболок «Levis» і «Tommy Hilfiger»


Днями, в пункті пропуску «Бориспіль» працівники Управління протидії митним правопорушенням вилучелили  велику партію чоловічих футболок «Levis» і «Tommy Hilfiger» в кількості 1185 штук.

Про це повідомляє ДФС у Київській області у Faсebook.

Під час проходження митного контролю в зоні митного контролю залу «Приліт» терміналу «D» ДП МА «Бориспіль» громадянки України С. та М., які прибули до України з Туреччини, своїми діями обрали канал, позначений символами зеленого кольору - «зелений коридор». Після перетину пасажирками «зеленої лінії», яка позначає закінчення зони спрощеного митного контролю «зелений коридор», громадянкам України С. та М. було поставлено запитання щодо наявності в них товарів, що ввозяться на територію України. Громадянки С. та М. заявили про наявність в них товару (чоловічі футболки). Під час проведення огляду багажу було виявлено товар, а саме, чоловічі футболки в загальній кількості 1185 шт. Товар знаходився у 6 дорожніх сумках з багажними бирками виписаними на їхні ім’я, без ознак приховування

Зі слів громадянок України С. та М., всі перелічені товари були придбані ними особисто у Туреччині, м. Стамбул, на фабриці, не в комерційних цілях. 

Жодних комерційних документів, товарних чеків, інвойсів щодо визначення та підтвердження вартості товару, громадянки при собі не мали.

Митної декларації вони не заповнювали, до інспекторів митниці з приводу декларування не звертались.
Таким чином, громадянки України С. та М., під час проходження митного контролю в залі «Приліт» терміналу «D» ДП МА «Бориспіль» порушили встановлений ст. 366 МК України порядок проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031