Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

27-річний громадянин намагався підкупити інспектора аби той не притягував водія до відповідальності


Екіпаж патрульної поліції отримав виклик «Підозріле авто». В доповнення вказувалось, що водій та пасажир авто в п’яному вигляді розмахували предметом, схожим на зброю.

На вулиці Привокзальній охоронці порядку помітила автомобіль, який підходив під орієнтування та зупинили його. Про це повідомляє Патрульна поліція Борисполя.

На вимогу поліцейського пред’явити документи для перевірки, водій заблокував дверцята автомобіля та різко зрушивши з місця почав тікати. Патрульні почали переслідувати даний транспортний засіб та на вулиці Головатого повторно зупинили його.

Але і на цьому водій не зупинився. Він покинув автомобіль і почав тікати пішки. Патрульні затримали водія та доставили до Бориспільського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

В ході оформлення адміністративних матеріалів до інспектора підійшов 27-річний громадянин та почав заважати оформлювати матеріали на водія. Аби не заважати колегам інспектор вийшов з приміщення відділку разом з чоловіком. Після чого останній запропонував охоронцю порядку 5 тисяч гривень неправомірної вигоди аби той «вибачив та відпустив» водія. Інспектор відразу повідомив про даний факт на лінію «102» та викликав слідчо-оперативну групу. А громадянина передав слідчим, оскільки саме вони надалі будуть займатись цією справою.

А водій-правопорушник отримав від патрульних два протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння) та за ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків), а його транспортний засіб евакуйовано.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031