Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Відшкодовувати споживачам збитки за лічильник не будуть


На плановій нараді у Бориспільського міського голови 21 жовтня мешканці будинку на вул. Київський Шлях, 2/4 вимагали відшкодування збитків від неправильно нарахованої суми за теплопостачання.

«Починаючи із березня цього року, ми зверталися зі скаргами на те, що несправний тепловий лічильник завишає суму, яку потрібно сплатити за тепло. Різниця становить понад 3тис. грн., — наголошували бориспільці. — Ми сплачували неправомірну суму, безуспішно намагаючись домогтися справедливості».

Зокрема, вони вважають, що електроніка на лічильниках зібрана неправильно, а переплату їм не повернули.

Директор КП ТМ «Бориспільтепломережа» Володимир Палінка заявив, що це комунальні кошти, тож відшкодовувати збитки споживачам комунальне підприємство не може. За його словами, лічильники перевірила сертифікована лабораторія, за перевірку  КП заплатило 2 тис. грн. «За результатами перевірки був виданий метрологічний акт, що лічильник працює правильно», — заявив Палінка. Втім, наразі спірний лічильник із обліку зняли. Питання відшкодування збитків споживачам залишилося без відповіді.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031