Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Спартакіада допризовників називає своїх переможців


Всі дев’ять освітянських закладів загальної середньої освіти м. Бориспіль взяли участь у щорічній міській Спартакіаді серед молоді допризовного віку.

Нагадаємо, що цей важливий патріотично-спортивний захід традиційно проводить управління освіти і науки міської ради разом з центром спорту та фізичного здоров’я населення. Ареною спортивних баталій, які розгорнулись у минулі п’ятницю та понеділок серед амбітних команд юнаків допризовного віку, стали спортивні майданчики ЗОШ № 1, міський стадіон «Колос» та стрілецький тир громадської організації «СК «Бориспіль-Спорт». Кожен навчальний заклад представляла десятка найбільш фізично підготовлених допризовників. У перший день Спартакіади юнаки змагались з метання спортивної гранати на дальність , підтягування на гімнастичній перекладині , у бігу на 100 м та легкоатлетичному кросі.

Після чотирьох видів Програми Спартакіади лідерство впевнено захопили гімназисти. Не втратили своїх позицій вони і в другий день заходу. В цей день допризовники змагались з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки. У підсумку головний трофей спартакіади — спортивний красень-кубок — «їде» до скарбнички НВК «Гімназія «Перспектива». А ось заклади, що були у перший день змагань на другому-третьому місцях (НВК Ліцей «Дизайн-освіта» ім. П. Чубинського та ЗОШ № 6), у п’ятому виді програми Спартакіади, кульовій стрільбі, виступили невдало і пропустили вперед допризовні дружини ЗОШ № 1 таНВК ім. Костянтина Могилка (школа № 5). Остання взагалі зробила ривок з сьомого місця на третє. Що ж, щиро вітаємо переможців. Ну а колективам, які не отримали призових місць, не варто засмучуватись. В цій Спартакіаді всі були на рівні. Звісно, не все гаразд з фізичною підготовкою юнаків, особливо з бігових видів, але це поправимо. До речі, вже шість-сім років поспіль ми чекаємо, коли буде Спартакіада Київщини серед молоді допризовного віку. Раніше вона дуже успішно проводилась на військової базі у м. біла Церква. Але це вже друга тема.

Продовжимо мову про нашу спартакіаду. Абсолютним чемпіоном міста серед молоді допризовного віку за сумою балів з п’яти видів програми заходу став гімназист Владислав Главицький. В минулому році він був срібним призером Спартакіади. На другому місті Іван Мельник —дев'ятикласник ЗОШ № 5 ім. Костянтина Могилка. А представник ЗОШ № 8 Тарас Заболотний виборов бронзову нагороду змагань. Вказані переможці отримали пам’ятні сувеніри, дипломи та медалі відповідного ґатунку. Крім того, спортивними дипломами організатори Спартакіади нагородили також трійки призерів в особистому заліку з кожного виду програми змагань. А перші місця тут вибороли вже згадані вище Владислав Главицький ( підтягування на перекладині), Тарас Заболотний (легкоатлетичний крос), а також Юрій Ніструга (біг 100 м), Костянтин Вербицький (кульова стрільба) та Максим Пирогов (метання спортивної гранати на дальність).

Наприкінці слід висловити щиру вдячність всім волонтерам цього спортивно-патріотичного заходу, спортивним суддям, працівникам управління освіти і науки міської ради, міського центру спорту та ФЗН, тощо.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031