Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Американці зняли кліп із в'язнями в колонії на Бориспільщині


Американський інді-поп гурт Slenderbodies зняв кліп у Бориспільській виправній колонії №119 у селі Мартусівка Бориспільського району на Київщині. 12 акторів обрали серед в'язнів, які там відбувають покарання.

Відео на пісню Arrival улітку фільмувала українська студія 23/32 Films та англійська Pulse Films UK. Зі знімальною групою працював психолог-криміналіст, який вчив коректно спілкуватися з арештантами, повідомляє The Village.

«Нам написали колеги з Лондона та запропонували зняти нестандартний відеопроєкт, де локацією є тюрма, а в кастингу беруть участь справжні в'язні. У нас була ідея: зруйнувати всі стереотипи про місця позбавлення волі та людей, які там перебувають. Водночас ми розуміли всю соціальну відповідальність, — розповідає продюсерка Даша Дерягіна. — Після всіх перемовин як локацію нам запропонували колонію на Київщині, де перебувають близько 600 в'язнів. Максимальний термін ув'язнення — 15 років. Ступінь тяжкості злочинів: від розбою до вбивств.

Арештанти, хоч і стримували почуття, але були по-справжньому щирими. Своєю чергою, їхні слова викликали шквал емоцій всередині кожного з нас. Таких історій, як у цих хлопців, нізащо не вигадаєш. Я зрозуміла, що там сидять такі ж люди, як ми з вами. Просто одного разу вони зробили велику помилку, після якої суспільство викреслило їх зі своїх лав назавжди, навісивши жахливих ярликів.

За два тижні після зйомок нам зателефонував начальник в'язниці та сказав, що багатьох хлопців неможливо впізнати: їхня поведінка і соціально-моральні установки змінилися. У багатьох з'явилася мета. А були й такі, що за кілька місяців після зйомок проєкту достроково вийшли за зразкову поведінку.

Гроші, які ми заплатили в'язниці за зйомки, витратили на закупівлю будматеріалів і ремонт будівлі».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031