Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Анатомічна виставка Ґунтера фон Гаґенса «Всесвіт тіла» триватиме у Києві до грудня


Дізнатися про секрети людського тіла та зануритися в анатомічну подорож можна в рамках шокуючої експозиції BODY WORLDS – «Всесвіт тіла». Виставка працюватиме на ВДНГ, в 4 павільйоні до 1 грудня.

Пересувну виставку, яку вже встигли оцінити понад 49 млн. глядачів у Польщі, Нідерландах, Китаї, США, Канаді та інших країнах. На прикладах «живих» експонатів глядачі зможуть простежити всі зміни, що відбуваються з тілом людини протягом життя, розкласти для себе по поличках процеси фізичної життєдіяльності, дізнатися про можливості збереження здорового організму протягом усього життя.

Для того, аби процес був більш наочним, тіла доповнять мультимедійними установками, які в деталях розкриють всі таємниці. Анатомічна виставка доктора Ґюнтера фон Гаґенса, яка складається з реальних людських тіл та органів, назавжди змінить уявлення про власне тіло – його складність та крихкість.

BODY WORLDS – «Всесвіт тіла» – це справжні людські тіла, збережені після смерті їхніх власників, методом пластинації – спеціальний метод бальзамування і консервації, винайдений німецьким лікарем Ґунтер фон Гаґенсом в 1970-х. Оброблені таким способом тіла зберігають клітинні структури та рельєф мертвих тканин на довгі роки. Перша виставка BODY WORLDS – «Всесвіт тіла» відбулася в Токіо в 1995-році і незважаючи на неоднозначну реакцію, стала справжнім феноменом.

Виставки BODY WORLDS – «Всесвіт тіла» засновані на програмі пожертвування тіл, в рамках якої донори спеціально звертаються з проханням, аби їх тіла використовувалися на публічній експозиції після смерті. В даний час у програмі пожертвування тіл зареєстровано понад 18 000 донорів, більшість з яких – німці.

Квитки можна придбати онлайн (bit.ly/body_worlds19) та на місці в касі виставки. Вартість:
350 грн — будні дні
400 грн — вихідні та свята

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031