Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

КОДА тримає на контролі вирішення ситуації з аварійними відключеннями електропостачання


Із 25 грудня 2019 р. по 8 січня 2020 р. було зафіксовано аварійні відключення електропостачання.  Найбільше від них постраждали мешканці Борисполя, які залишилися без світла в новорічну ніч. Люди, в будинках яких відбулося відключення, перш за все є клієнтами, які сплачують за електроенергію й мають отримувати якісні послуги, – вважають у облдержадміністрації.

Пресслужба КОДА повідомляє – за даними постійного он-лайн моніторингу облдержадміністрації, найбільше відключень зафіксовано в  Бориспільському, Бородянському, Васильківському, Іванківському, Києво-Святошинському, Обухівському районах, регіоні Ірпеня та місті Буча.
Як можна розв’язати  ситуацію, вивчали 15 січня на нараді  у Голови Київської обласної державної адміністрації. В роботі взяли участь керівники ПрАТ Київобленерго, райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та Держенергонагляду.
Керівник Обленерго Віталій Шайда запевнив, перед людьми вибачилися за аварійні відключення й працюють над усуненням наслідків й оновленням мережі.
Головні причини аварійних відключень – зношеність існуючого обладнання, що на різних ділянках становить від 40% до 80% та падіння дерев на лінії електропередачі.
Представники Київобленерго презентували інвестиційний план на 2020 рік обсягом у 310 млн гривень інвестицій. Натомість, коштів потрібно вп’ятеро більше.
«Ми на боці людей. Для нас важливо робити життя мешканців Київщини більш комфортним. Тому триматимемо ситуацію на контролі й моніторимо он-лайн якість надаваних послуг.» – відзначив Олексій Чернишов, голова облдержадміністрації.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031