Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Комбінована піраміда» із більярду в клубі «Ланкастар»


15 лютого «Ланкастер» зібрав дві дюжини найдосвідченіших аматорів більярдного спорту міста.

У клубі «Ланкастер» серед чоловіків розіграний комплект нагород із «комбінованої піраміди».

Захід організовували та проводили: Бориспільський міський осередок більярдного спорту України за участю Бориспільського центру спорту та ФЗН. Він відбувався у рамках особистого чоловічого чемпіонату м. Бориспіль 2020 року. Генеральним спонсором чемпіонату став депутат Київської облради Валерій Ксьонзенко.

За підсумками десятигодинного «марафону», на вершину «комбінованої піраміди» піднявся  переможець у недалекому минулому подібних змагань досвідчений маестро гри Юрій Кизим. Він отримав головний трофей чемпіонату – кубок і невелику грошову винагороду від спонсора змагань.

Срібна нагорода у не менш відомого більярдиста м. Бориспіль та столичної області Довбаша Сергія.

Бронзові нагороди вибороли Ігор Момот (керівник БК «Ланкастер») та Максим Тютюн. Вони теж не залишилися без грошових нагород.

Слід додати, що рівень майстерності учасників чемпіонату солідний: від 2-го дорослого розряду та вище. Тому не випадково побачити це шоу майстрів більярду в «Ланкастер» продовж змагального дня завітали понад  сотня глядачів, серед яких і депутати міської ради різних скликань.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031