Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Мешканці ЖК «Вишиванка» шукають вихід із проблемної ситуації


Судячи з виступу на сесійному засіданні Бориспільської міськради представників ЖК «Вишиванка», що на вул. Бежівка, 31 у Борисполі, у мешканців квартир великі проблеми з електропостачанням.

П’ять років люди (у ЖК мешкає понад 500 осіб) живуть у будинках, які офіційно прийняті в експлуатацію, але для Київобленерго досі є будівельним майданчиком.

«Голова правління ОСББ «Вишиванка» Яна Бабенко, яка повторно його очолила, виступила з трибуни: «Маємо невелику суму недоплати — стоїмо на відключення, якщо потрібно, щоб ми прийняли непопулярне для нас рішення — попередження про відключення. Тепер у нас намагаються відібрати землю під магазини, хоча території замало для повноцінного благоустрою двору. Три роки тому ми чули від забудовника Друзенка, що для будівництва підстанції необхідно розпродати цокольні приміщення в наших багатоповерхівках. Продали все, але підстанції мешканці не отримали. Тепер нам розповідають, що потрібно будувати ще магазини, бо гроші за продаж цокольних приміщень у Друзенка вкрадено і будувати трансформаторну підстанцію немає за що. Мешканці не мають впевненості, що після появи магазинів з’явиться ТП».

Міський голова Анатолій Федорчук заявив, що попередній голова ОСББ «Вишиванка» хотів, щоб магазини будувалися. Через відсутність трансформаторної підстанції забудовнику не надавали містобудівні умови та обмеження на будівництво магазинів, але він подав до суду, виграв і апеляцію.

Депутати внесли до порядку денного сесії питання про зупинення містобудівних умов та обмежень на будівництво магазинів, але рішення не набрало голосів.

Досягнуто домовленості, що впродовж тижня відбудеться зустріч усіх сторін конфлікту за участі міського голови або його заступників для пошуку компромісу й забезпечення мікрорайону якісним електропостачанням.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031