Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Андрій Веремій: «Півтора епідеміолога на два райони! Люди не дотримуються правил карантину»


Андрій Веремій, завідувач Бориспільським міжрайонним відділом лабораторних досліджень на засіданні комісії міської ТЕБ та НС про катастрофічні наслідки знищення три роки тому державної санітарно-епідеміологічної служби України та ситуацію сьогодні.

— Раніше санепідемслужба займалася реєстрацією, обліком, ліквідацією  епідемій. Зараз від неї в Борисполі залишився один дезінфектор та півтора епідеміолога на два райони. Поки немає масових захворювань, ми начебто тримаємо руку на пульсі. Але якщо коронавірус до нас прийде, — а він прийде, тому що це повітряно-крапельна інфекція, — слід розраховувати  на те, що в Бориспільському районі буде 14 тис. інфікованих. Кого ми зможемо відправити у вогнище епідемії? Першими  постраждають медпрацівники!

Але люди досі не зрозуміли, що ця ситуація — не жарт. Наші співробітники  зробили соціальний зріз щодо ставлення бориспільців до заходів безпеки. Магазини «Рошен», «Сільпо», «Фора», аптечні мережі правил карантину дотримуються! Нова пошта робить це бездоганно. Співробітники в масках і рукавичках, після кожного відвідувача протирають поверхні, до яких він торкався, дезінфікуючими розчинами. У гіпермаркеті «Епіцентр» торгують без обмежень, але карантинних заходів не дотримуються. ЖЕК-1  чомусь обробляє сходи в  під'їздах до  третього поверху.

Мами і бабусі безпечно гуляють з дітками в парку! Слід обмежити виходи у громадські місця, але цього не відбувається.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031