Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

450 продуктових наборів отримають літні люди Борисполя завдяки участі міської влади в благодійному інтернет-проекті


13 квітня до Бориспільського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) передано 450 продуктових наборів у рамках проекту допомоги літнім людям, який запустили інтернет-магазин «ROZETKA», компанія «Нова пошта» та фонд «Життєлюб» за підтримки міських адміністрацій та соціальних служб. 

Джерело. https://borispol-rada.gov.ua/

Відтепер працівники центру доставлятимуть до своїх підопічних отримані продукти харчування. Передача соціальної допомоги відбуватиметься безконтактно із дотриманням усіх правил безпеки під час епідемії – продуктові пакети працівники терцентру за домовленістю залишатимуть під дверима.

Довідково:
«ROZETKA», «Нова пошта» та фонд «Життєлюб» за підтримки міських адміністрацій та соціальних служб запустили проект допомоги літнім людям. На сайті rozetka.com.ua/zhiznelyub/ можна оплатити продуктовий набір, який доставлять пенсіонерам. Проект стартував у трьох містах: Києві, Дніпрі та Львові. А відтепер він діє також у Кременчуці, Новій Каховці, Малині, Харкові, Городні Чернігівської області, Чорткові, Борисполі та Вінниці.

«Підвішений» пакет — це набір базових продуктів для людей похилого віку, що входять до найбільш вразливої до коронавірусу категорії. Завдяки проекту тисячі пенсіонерів зможуть залишатися вдома.

Механізм простий: кожен може оплатити на сайті ROZETKA продуктовий набір «Життєлюб». Наприкінці дня фонд «Життєлюб» розподіляє усі «підвішені» пакети між містами, що беруть участь в ініціативі. «Нова пошта» формує та доставляє їх до соціальної служби кожного міста, а далі команди соцпрацівників розвозять набори пенсіонерам.

Набір складений фондом «Життєлюб», який уже 5 років постійно допомагає людям похилого віку.

Пряма мова співзасновника благодійного фонду «Життєлюб» Гарика Корогодського: «Люди 60+ — найбільш вразлива категорія під час карантину, вони потребують захисту. Я дякую мерам міст, що першими впровадили проект: Віталію Кличку, Борису Філатову та Андрію Садовому. А також ініціаторам приєднання нових міст: Юрію Гусєву, Віталію Малецькому, Олексію Шостаку, Геннадію Кернесу та фонду «Ліга освіченої молоді», голові Чернігівської ОДА Андрію Прокопенко, меру Чорткова Володимиру Шматько, меру Борисполя Анатолію Федорчуку та меру Вінниці Сергію Моргунову». 

Пряма мова співвласника «Нової пошти» Володимира Поперешнюка: «Я прошу всіх долучатися до проекту, адже потреби великі. За даними соціальних служб, Київ потребує 60 000 пакетів на місяць, Дніпро — 12 000, Львів — 5 000, Кременчук — 1700, а Нова Каховка — 1500, Малин — 800, Харків — 50 000, Городня та найближчі села — 900, Чортків — 207, Бориспіль — 450. І це тільки ті люди, що стоять на обліку. Ми розуміємо важливість цього проекту і плануємо масштабувати його на всю Україну».

450 продуктових наборів отримають літні люди Борисполя завдяки участі міської влади в благодійному інтернет-проекті450 продуктових наборів отримають літні люди Борисполя завдяки участі міської влади в благодійному інтернет-проекті450 продуктових наборів отримають літні люди Борисполя завдяки участі міської влади в благодійному інтернет-проекті450 продуктових наборів отримають літні люди Борисполя завдяки участі міської влади в благодійному інтернет-проекті

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031