Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Шмигаль пояснив, чому медикам не виплатили надбавки за березень


Прем'єр Денис Шмигаль пояснив, що надбавки за березень медикам, які працюють з хворими на COVID-19, не змогли виплатити, оскільки місцева влада керувалася старим документом Мінсоцполітики.

Джерело: селекторна нарада під головуванням президента Володимира Зеленського, повідомляє пресслужба президента

Деталі: Президент зробив зауваження щодо затримки надбавок за березень медикам, які працюють з хворими на COVID-19.

Дослівно: "Очільник уряду пояснив, що гроші були спрямовані в регіони, однак місцева влада керувалася не цьогорічною постановою Кабінету міністрів, а документом Міністерства соціальної політики від 2003 року. Тому, попри наявність коштів у регіонах, виплатити їх не вдалося.

Цього тижня уряд шукатиме рішення для того, щоб ці фінансові ресурси були видані медикам".

Деталі: Шмигаль додав, що квітневі виплати відбуватимуться через Національну службу здоров’я України, а тому тут проблем не має бути.

Передісторія:

  • 11 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що 300% окладу медпрацівникам, які лікували хворих на COVID-19, за березень у повному обсязі виплатили лише у Полтавській області.
  • 9 травня Степанов повідомив, що три області не відзвітували в поставлений термін до кінця дня 8 травня про ситуацію з виплатами надбавок в розмірі 300% окладу за березень медпрацівникам, які боряться з коронавірусом.
  • 6 травня президент Володимир Зеленський закликав голів обласних держадміністрацій розрахуватися із лікарями, які протидіють коронавірусу, інакше очільники ОДА можуть залишитися без посади.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031