Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Володін розповів про ситуацію в гуртожитках і лікарнях Київщини


Як відомо, на Київщині нещодавно існувало кілька осередків спалаху COVID-19, зокрема у гуртожитках м. Українка, с. Петропавлівська Борщагівка та м. Вишневе.

Крім того, у зв’язку з виявленими випадками коронавірусу було зачинено кілька лікарень на госпіталізацію. Про теперішню ситуацію у проблемних гуртожитках і лікарнях Київщини доповів Василь Володін, т.в.о. голови КОДА, на брифінгу 25 травня.

Так, за словами Володіна, більше немає хворих на коронавірус у гуртожитках м. Українка, с. Петропавлівська Борщагівка.

«Крім того, сьогодні плануємо зняти санітарно-карантинний пост з гуртожитку у м. Вишневе, – додав Володін. – Разом з тим зафіксований спалах у гуртожитку на території студмістечка у м. Переяслав, де мешкає 165 осіб. Інфікованого виявили випадково після того, як прооперували внаслідок побутової політравми. Йому зробили спочатку швидкий, а потім ПЛР-тест. Вже описане коло контактних осіб, яким роблять відповідні аналізи. За результатами буде зрозуміло, чи є потреба запроваджувати суворі заходи щодо ізоляції цього гуртожитку».

За словами очільника КОДА, у зв’язку з виявленими випадками коронавірусу припинили госпіталізацію хворих Бородянська та Миронівська районні лікарні, а прийом реанімаційних хворих – Тетіївська центральна лікарня.

Нині повністю відновила свою роботу Васильківська лікарня. Нагадаємо, там станом на 20 травня у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії на лікуванні перебували пацієнтка з підтвердженим COVID-19 та пацієнт з підозрою на COVID-19 з важкою хірургічною патологією. Тож для унеможливлення інфікування інших пацієнтів було прийнято рішення про тимчасове припинення прийому хворих, які потребують анестезіологічної та реанімаційної допомоги.

Кількість нових хворих на коронавірусну хворобу на Київщині суттєво знизалась. Якщо 23 травня за добу було виявлено 31 випадок, а вчора, 24 травня, – 44, то сьогодні всього 18. Незмінним залишається кількість померлих від ускладнень, викликаних COVID-19 – 30.

Володін розповів про ситуацію в гуртожитках і лікарнях КиївщиниВолодін розповів про ситуацію в гуртожитках і лікарнях КиївщиниВолодін розповів про ситуацію в гуртожитках і лікарнях Київщини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031