Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Київській області посилили карантин: що буде під забороною


У Київській області під нові обмеження потрапили місця громадського харчування та масові заходи

У Київській області на тлі високої завантаженості лікарень інфікованими COVID-19 посилили карантин. Згідно з даними МОЗ в Київській області зберігається активна динаміка зараження, тому нові карантинні обмеження необхідні для стабілізації епідеміологічної ситуації в регіоні. Що тепер опиниться під забороною в Київській області – читайте нижче.

Про те, що з 27 червня забороняється робота закладів громадського харчування після 22:00 і встановлюються нові обмеження на проведення масових заходів йдеться в повідомленні на сайті Київської обласної державної адміністрації.

Нові обмеження передбачають проведення масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних) в приміщеннях і встановлюють максимально допустиму кількість осіб - 10, за умови дотримання протиепідемічних правил. Крім того, тепер заклади громадського харчування та розважальні заклади будуть працювати лише до 22 години.

Крім того, посилено контроль:

  • за дотриманням протиепідемічних заходів на міському, приміському, міжміському внутрішньообласному транспорті;
  • за дотриманням протиепідемічних заходів на ринках, у закладах торгівлі, харчування та дитсадках;
  • за дотриманням протиепідемічних заходів з боку суб'єктів господарювання.

Нові обмеження пов'язані з тим, що ситуація з інфікуванням в Київській області виходить з-під контролю. Про це в ході брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

"Показник динаміки захворюваності становить 23,23%, саме цей показник викликає занепокоєння, якщо він не буде падати 3 дні поспіль, будемо змушені приймати непопулярне, але відповідальне рішення (посилення карантинних обмежень)", — зазначив Володін три дні тому.

Варто відзначити, що в інших областях масковий режим та необхідність дотримання соціальної дистанції буде зберігатися до повного виходу з карантину навіть при адаптивному ослабленні обмежень.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031