Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині підпалили будинок активіста Віталія Шабуніна


Чоловік разом із родиною проживає в приватному будинку у селі Гнідин.

Голова громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив, що сьогодні 23 липня, о 02:47 невідомі особи підпалили його житло. На той момент у будинку перебували батьки активіста, які змогли вчасно покинути будівлю.

У Головному управлінні ДСНС України у м.Києві розповіли, що до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшла інформація щодо пожежі в приватному будинку на вул. 16-й вулиці Ентузіастів,4, на території Гнідинської сільської ради, Бориспільського району Київської області.

До місця події негайно було направлено вогнеборців 15-Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця виклику, було встановлено, що загоряння сталося в 1-поверховій будівлі розміром 9х 8 м. Не гаючи часу, бійці відразу ж приступили до гасіння пожежі.

Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 04:06 на площі 70 кв. м, а о 05:11 – ліквідувати.

Внаслідок пожежі згоріло та розібрано 70 кв. м конструкцій даху. Закопчено стіни та стелі в будинку, пошкоджено особисті речі.

«Дякувати Богу сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід.

Спеціально для Аваківських експертів: рівно два тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з’єднання. Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше», – резюмував Шабунін.

Зараз поліція розглядає версію підпалу. Досі триває додатковий огляд місця події.

Працюють криміналістична лабораторія Київської області, та еспертно-криміналістична лабораторія МВС. Також залучені експерти пожежно-технічної служби ДСНС. Станом на 10 ранку, правоохоронці поки не визначили правову кваліфікацію справи.

 

Довідка.

Віта́лій Ві́кторович Шабу́нін (* 26 листопада 1984, Рівне, Українська РСР) — український громадський діяч у сфері боротьби з корупцією, голова правління громадської організації «Центр протидії корупції», колишній член партії Демократичний альянс, блогер.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031