Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Прикордонники “Борисполя” не впустили співачку Глюкозу до України


Жінка незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

Росіянка прибула в Україну серед пасажирів рейсу з Мінська. Під час оформлення прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» з’ясували, що вона порушувала українське законодавство, відвідуючи окупований її країною Кримський півострів.

Як розповіли у ДПСУ, прикордонники дізналися, що співачка неодноразово давала концерти в Криму, а в Україну громадянка Росії планувала потрапити з приватною метою.

У ході спілкування іноземка постійно плуталась у своїх відповідях, зокрема на початку зазначила, що в Криму останній раз була лише у 2013 році.  

Проте працівники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» були невблаганні і за порушення вимог Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» росіянці заборонили в’їзд в Україну на три роки. З відповідним штампом у документі вона вилетіла зворотним рейсом у Білорусь.

Зазначимо, що це вже не перший випадок, коли відомі іноземці, які незаконно відвідували Крим, хотіли потрапити в Україну.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031