Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовини


У Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовини
Сьогодні, на початку 11-ї години екіпаж бориспільських патрульних прямував з виклику.  На вулиці Запорізькій увагу інспекторів привернув мопед без державного номерного знаку. При появі патрульного авто водій транспортного засобу різко змінив свій напрямок руху. На вимогу інспекторів про зупинку кермувальник не реагував, натомість пришвидшився та небезпечно маневрував. Патрульні рушили слідом.
Через декілька метрів водій кинув у кущі свій транспортний засіб та почав тікати від охоронців порядку. Патрульні швидко наздогнали та затримали чоловіка. Ним виявився 27-річний мешканець Бориспільського району. Під час поверхневої перевірки в останнього, в нагрудній сумці, виявили зіппакет із порошкоподібною речовиною, зовні схожу на наркотичну та в багажному відсіку транспортного засобу виявили ще три зіппакети з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження.
Відносно порушника інспектори склали адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.
Оскільки водій мав при собі речовини, ймовірно наркотичні, на місце події викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського ВП.
У Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовиниУ Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовиниУ Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовиниУ Борисполі водій втікав від патрульних, у підсумку: два адміністративних матеріали та виявлені, ймовірно, наркотичні речовини

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031