Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

6 пожежних машин гасили будинок у Борисполі


Пожежа сталася 2 січня о 17:20 на вулиці Данила Галицького.

«Першими на місце приїхали дві автоцистерни ДПРЧ-23, за ними автоцистерна ДПК-Штурм, дякуючи, що наша автоцистерна всюдихідна, а поруч на ділянці було лише пахане поле, вдалося з’їхати з дороги щоб не створювати затор для додатково прибуваючих автоцистерн, і також змогли поближче під’їхати до палаючої будівлі», — написав керівник ДПК-Штурм Андрій Макаров на своїй сторінці у Фейсбук.

Чоловік розповідає, що із правого флангу працювали ДПРЧ-23, трохи врятувало ситуацію те, що у будинку на задньому дворі був здоровий заповнений водою басейн, на який поставили мотопомпу і подавали воду на гасіння. Тим часом з лівого фланга разом за ними прибула пожежна автоцистерна з с.Глибоке та автовишка РЕМ.

«Дякуючи бригаді РЕМ автовишку швидко встановили коло будівлі, та від автоцистерни ДПК Штурм, подали ствол на гасіння даху, довелося працювати в апаратах на стисненому повітрі адже було повно диму. Згодом прибула пожежна машина з с.Іванків та додаткова автоцистерна ДСНС. До найближчого гідранта було приблизно 1 км, тому автомобілі по кругу їздили заправлялись водою та зливались на пожежі»,- додав Макаров.

Він зазначив, що будинок виявився готельного типу з купою кімнат, та дерев’яним дахом – ідеально створенна конструкція для розповсюдження вогню, в районі де немає протипожежного водопостачання. Загалом згоріло 300кв. Даху 300кв. Другого поверху, перший поверх залитий водою і покрився кригою повністю.

Локалізовано загорання о 19:05 та о 20:50 повністю ліквідовано. Причина пожежі та сума збитків наразі встановлюється.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031