Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Другий десант бориспільських волонтерів на схід


Другий десант бориспільських  волонтерів на схід

Взимку ми писали про експедицію бориспільських активістів до наших бійців на передову. Нещодавно вони з’їздили туди вдруге. Богдан Меташоп розповів про поїздку.

15 березня з Борисполя у напрямку фронту відправився другий волонтерський десант, організований спільними зусиллями учасників громадського формування «Сектор Безпеки», ГО «Асоціація учасників АТО Бориспільщини» та бориспільських волонтерів Ігоря Кривольченка, Любові Холоденко та Валентини Маленевської. Як і минулого разу, за Полтавою колона розділилася — частина машин поїхала у Луганську область, а частина — в Донецьку. На Луганщині підрозділам, що дислокуються на передовій у районі міста Щастя, були передані продукти харчування, бензопили, медикаменти, взуття, побутова хімія, троси та дитячі малюнки. Крім того, бориспільці передали допомогу дитячому будинку міста Щастя, а в якості подяки діти передали активістам смачнючий торт!

Основну частину допомоги було спрямовано на забезпечення бійців 15-ї Бригади транспортної авіації, що нині базується на передових позиціях у Донецькій області. Хлопці знаходяться на лінії фронту від Новотроїцького до Гранітного. Активістам довелося подолати чималий відрізок шляху прифронтовими дорогами, але щирі емоції та радість зустрічі із земляками варті всіх труднощів! Бійцям тут також передали продукти, бензопили, медикаменти, взуття, побутову хімію, малюнки дітей, смаколики та адресні посилки від друзів, близьких та рідних.
Ситуація на фронті дуже напружена, але постійні бойові зіткнення та обстріли не зломили дух наших героїв-захисників. Вони мужньо боронять терени нашої держави, надаючи нам змогу жити вільно та не відчувати тягаря війни. Тому ми мусимо зробити все, щоб хлопці відчували нашу підтримку та у них ніколи не виникало сумніву «за що» та «за кого» вони зараз воюють.
Другий десант бориспільських  волонтерів на схід

Висловлюємо щиру подяку
Колективу «Міськводоканалу» та керівнику підприємства Ганушу О.М.; адміністрації ринку «Зоряний»; приватному підприємцю Золіну О.Г.; депутатам міської ради Шалімову В.І., Гроні Є.М. та Калині В.О.; приватному підприємцю Кирилюк Т.О.; подружжям Омелянчуків, Бородіних та Дзюби; Сидоренко Юрію; Хорошун Тетяні; Гайдар Ганні; Мельник Н.І.; Сороці Ларисі; Куделі Сергію; Касьяненко Ігорю; Кравченку Сергію; Ганушу Андрію; Макаренко Андрію; Єрохіну Олегу; педагогам та учням ЗОШ №3, ЗОШ №5, ЗОШ №6, ЗОШ №7, ЗОШ №8; педагогам та учням ЗОШ с. Ревне; педагогам та вихованцям ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей»; ТОВ «АХА»; ТОВ «КТА»; ПП «Будмаркет-2005»; перевізникам нашого міста Кулику, Мозговому, Кисельову; особлива подяка Малишу Вадиму, за наданий автомобіль та багатьом іншим, хто допомагав організувати поїздку та збори!

Сергій КРУЧИНІН,
фото надані активістами

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031