Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі триває боротьба за шахову корону


У Борисполі триває боротьба за шахову корону

У любителів шахівниці підійшов до екватору особистий чемпіонат м. Бориспіль 2017 року з класичних шахів серед чоловіків.

Хоч змагання ще і не закінчилися, але один рекорд чемпіонату вже побитий: кількість учасників цього шахового форуму перевищила «відмітку» у 30 осіб. Це є рекордом усіх чемпіонатів, які відбувались до цього.

Нагадаємо, що посадкових міст у шаховому у клубі «Поєдинок» Бориспільського центр у спорту та ФЗН, який прийняв учасників шахових баталій, лише 26. І не дивно, що у змагальні дні, а це субота-неділя, захід проходить у дві зміни. А відкладені ігри, які не відбулися з об'єктивних причин в дні проведення турів, по домовленості суперників, відбуваються в інші дні тижня. Демократично? Звичайно! І головне – на користь шахістів. Щодо системи чемпіонату – то вона традиційно «швейцарська». Кількість турів -10.

Після 5 турів у лідерах відомі та досвідчені маестро шахівниці, чемпіони міста минулих років Марченко Андрій, Приймак Сергій, Плескачьов Сергій, Бугайов Олександр, а також один з самих юних шахістів чемпіонату, але вже неодноразовий переможець престижних турнірів на теренах України серед юнаків Трушко Андрій. Конкуренцію цій п’ятірці на фініші також можуть скласти досвідчені шахісти нашого міста такі як, наприклад, Бендерський Дмитро, Приймак Григорій, Сьомка Микола, Трушко Олег, Видимко Віктор, Півень Анатолій та інші. Отже, головні баталії за шахову корону м. Бориспіль 2017 року ще попереду.

Заступник директора Центру спорту В.І. Кубов

Бориспільський міський центр спорту

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031