Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" затримали двох осіб, які знаходились в розшуку за шахрайство та скоєння грабіжу


У "Борисполі" затримали двох осіб, які знаходились в розшуку за шахрайство та скоєння грабіжу

12 квітня у міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали чоловіка, якого розшукували правоохоронні органи України. Громадянин України, 1993 року народження, розшукувався за злочини пов'язані із шахрайством.

Так, під час проходження паспортного контролю пасажирів авіарейсу «Стокгольм-Київ», на одного громадянина відбулось спрацювання відповідної бази даних. Як встановили співробітники Держприкордонслужби, молодого чоловіка розшукують українські правоохоронці за вчинення злочину передбаченого статтею 190 ККУ (Шахрайство). Особу затримано та передано встановленим порядком компетентним органам.

Ще одного чоловіка, який теж знаходився в розшуку прикордонники Харківського загону затримали в пункті пропуску «Чугунівка».

Під час перевірки документів нашого співвітчизника, який прямував з території Росії, співробітники Держприкордонслужби з’ясували, що українець розшукується правоохоронцями за вчинення грабіжу. Затриману особу передано представникам Національної поліції.



Прес-служба ДПСУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031