Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В "Борисполі" знову розкрадають багаж?


В "Борисполі" знову розкрадають багаж?

В аеропорту Бориспіль зафіксовані крадіжки багажу. Про це заявив адвокат Ігор Черезов на своїй сторінці в Facebook.

  "Тотальні крадіжки багажу пасажирів повернулися в аеропорт Бориспіль. Ура, столиці Євробачення!", - написав Черезов.

Адвокат зазначив, що після повернення з відпустки в київському аеропорту "Бориспіль" пасажири виявили, що їхні валізи були розкриті, а з деяких стирчали речі.
В "Борисполі" знову розкрадають багаж?

Черезов пише, що деякі пасажири, побачивши, що у них пропали дрібні речі, просто пішли, не підходячи до стійки "Розшуку багажу".

"А ось іноземці, які отримали свої розкриті валізи, були в шоці від радісного прийому столицею Євробачення.
Керівництво аеропорту явно піклується про те, щоб на всіх ділянках працювали професіонали високого рівня: одна з наших валіз, також була "оглянута" вантажниками.

При цьому, від моменту виходу з літака до отримання багажу пройшло не більше 15 хвилин. За цей час з валізи була знята поліетиленова упаковка, скотч, яким упаковка була замотана, валіза відкрита, оглянута, конфісковано дві коробки з кремами, валіза закрита і відправлена в загальну купу. Все це встигли за 15 хвилин.
", - йдеться в повідомленні.

Ігор Черезов також додав, що можливо, це "нововведення" спеціально до Євробачення. Сам він не став заявляти про зникнення двох кремів, вартістю 8 доларів.

А от за словами спікера поліції Київської області Миколи Жуковича аеропорт посилено патрулюють на прилеглій території, в будівлі прильоту і в режимній зоні, куди доставляється багаж. Також ретельно перевіряються співробітники та вантажники. І статистика показує, що випадків пошкоджень і крадіжок багажу значно менше, ніж тієї ж зими.

Також Микола Жукович зазначив, що з недавнього часу в аеропорту з'явилася своя служба, яка займається пропажею багажу.

"Вони постійно передають нам статистику по всіх інцидентах, і вона показує, що немає в аеропорту тотальних крадіжок. Якщо дійсно мало місце те, що написав цей чоловік, то нехай звернеться в поліцію із заявою", - зазначив спікер.

Вести

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031