Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Засяяли «Бориспільські зірочки»


Засяяли «Бориспільські зірочки»

Актова зала будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» на два дні стала справжньою «Рукавичкою». Одночасно тут можна було зустріти спритних зайченят, веселих мухоморчиків, вправних господинь, ніжних фей і щирих українців та україночок.

У 180 вихованців дошкільних навчальних закладів відбувся так званий весняний маскарад — щорічний міський конкурс «Бориспільські зірочки», який для багатьох дітей ознаменувався дебютним виходом на велику сцену. Конкурс, що став гарною традицією, неабияк полюбився містянам, адже маленькі таланти Борисполя завжди запалюють своєю енергійністю, щирістю і дарують світлі посмішки кожному присутньому на святі. Чи не найбільше хвилювалися за маленьких артистів їхні батьки.
Засяяли «Бориспільські зірочки»

Для деяких учасників цей вихід на сцену був «другою спробою», бо завершальний етап, що мав відбутися 28 квітня, довелося відмінити через відсутність світла. Тож в очах дітлахів можна було побачити і щастя від додаткової можливості вдягнути костюм, і хвилювання, і бажання якнай­швидше підкорити сцену.
Засяяли «Бориспільські зірочки»

Як свідчить практика, оцінюють малечу по-дорослому: від інтонації до костюмів. Журі, до складу якого увійшли представники культурної та освітньої сфери міста, зважали на найменші дрібниці у продемонстрованих номерах. «Ми побачили, скільки вкладено в кожну дитину любові, виховання і вміння, побачили чудовий результат злагодженої співпраці педагогів і батьків», — запевнила головний спеціаліст управління освіти і науки Бориспільської міської ради Наталія Стрільник.

Представниця журі, заслужений працівник культури Жанна Бурчак розповіла присутнім, що, порівняно з минулим роком, складність номерів зросла, й зробила комплімент кожному ДНЗ за чудово підібрані костюми для конкурсантів.
Засяяли «Бориспільські зірочки»

З вітальними словами до присутніх звернулися Анастасія Гаспарян, яка передала вітання й солодощі від депутата міської ради Євгенія Боженка, та директор ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів», постійний меценат конкурсу Ігор Шалімов. Ігор Володимирович закликав батьків та викладачів підтримувати таланти дітей, адже за ними майбутнє України, та вручив подарунки переможцям. Ними стали ДНЗ «Журавонька» у номінації «Дитяча пісня» за твір «Посміхайтеся» (музичний керівник Л. М. Битченко), у номінації «Танок» — ДНЗ «Веселка» (танець «Веселі мухомори», музичний керівник — Т. А. Махрова). У номінації «Дитяча пісня» друге місце посів колекив ДНЗ №2 за виконання пісні «Рідний край» (музичний керівник Л. В. Пісковець), третє — ДНЗ «Світлячок» (пісня «Вишиваю сама», музичний керівник Т. І. Турчак).
Засяяли «Бориспільські зірочки»

У номінації «Танок» на другій сходинці опинився ДНЗ «Теремок» (танок «Маленькі сонечка», музичний керівник М. П. Коломієць), на третій — ДНЗ «Берегиня» (композиція «Ніжність», музичний керівник О. О. Висоцька).

Ольга ОГНЯНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031