Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі шкільне приміщення використовували, як майстерню з ремонту взуття


У Борисполі шкільне приміщення використовували, як майстерню з ремонту взуття

У Борисполі приватні підприємці використовували шкільні приміщення, як перукарню та майстерню з ремонту взуття.

Про це повідомляє прес-службапрокуратури Київської області.

Так за результатами опрацювання інформації органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади прокуратурою встановлено порушення вимог ЗУ «Про освіту», а саме з’ясовано, що об’єкти освіти використовуються приватними підприємцями не за призначенням.

Бориспільською місцевою прокуратурою скеровано дві позовні заяви щодо звільнення та повернення приміщення школи та навчально-виховного комплексу з незаконної оренди загальною площею 60 кв.м., які використовувались фізичними особами-підприємцями для розміщення перукарні та майстерні з ремонту взуття.

Судом підтверджено правову позицію органів прокуратури Київської області щодо неможливості передачі в оренду нерухомого майна комунальної форми власності для цілей, не пов’язаних з навчально-виховним процесом.

У зв'язку з чим, позовну заяву прокуратури про визнання недійсним договору оренди частини навчально-виховного комплексу та повернення майна, яке використовувалось для розміщення майстерні з ремонту взуття та перукарні, задоволено в повному обсязі.

Провадження у справі щодо зобов’язання повернення майна школи припинено у зв'язку з добровільним звільненням фізичною особою-підприємцем приміщення.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031